De redactie heeft moeten ingrijpen omdat, toen wij Jaap zelf gevraagd hadden deze pagina te vullen, hij deze gehele pagina  vol plakte met plaatjes van zijn huisdieren en familie. Want laat één ding duidelijk zijn; Jaap mag dan weliswaar een enorme ‘Bad-Boy’ reputatie hebben, eigenlijk is hij een echt familiemens. Bij iedere familiereünie is hij het centrale punt van vermaak. Al grappend draait hij de vegetarische worstjes om op de barbecue,  terwijl zijn ooms en tantes schaterlachend de knoflooksaus op hun bordjes schudden. Ja, mensen. Jaap is alles wat je niet van hem verwacht.

In de begindagen van zijn carrière was hij veelal actief als acteur. Belangrijke rollen die zijn carrière definieerden waren bijvoorbeeld Tommy de groene Power Ranger, professor Bobby Benson, Sheriff McClelland en Chief Jawa. Maar ook schitterde hij als Jan van Ede in ’s land’s bekendste soap.

Hedendaags is hij werkzaam in de IT en ambieert hij ooit nog eens een boek geschreven te hebben.

Jaap heeft uiteraard ook een eigen website en een eigen GitHub repo, maar die laatste is zo weinig relevant voor wat hier gebeurd dat we het linkje maar weg laten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *