We hebben er zin an

Gelukkig mogen de contactberoepen inmiddels weer aan de slag, want we gaan de tandarts weer nodig hebben. Kiespijn leeft nog steeds.

Volledig rond is het nog niet, en de precieze invulling is ook nog niet helemaal duidelijk, maar bij KiesPijn zijn we inmiddels zeker genoeg van onze zaak om den dikke stoflaag van het inlogscherm te blazen en alvast een berichtje te typen dat we ons uiterste best gaan doen om er weer gezellig bij te zijn komende verkiezingstijd.

Want wat een prachtige tijd is het toch; de paartijd der populisten, waar menig idealist zich omdraait in haar of zijn graf omdat diens geliefde gedachtegoed zo walgelijk te grabbel gegooid wordt door de opvolgers.

Blijf ons lekker in de gaten houden voor meer updates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *