Kies Pijn: Geerts Gasten

Nu Neerlands favoriete volksopruier (na Mussert, die man heeft zelfs een muur naar zich vernoemd gekregen!) de warme en zwoele adem van Thierry Baudet in zijn nek voelt, en er een verbod op anonieme buitenlandse giften aan politieke partijen in de lucht hangt, moet Geertje met iets nieuws komen om de aandacht vast te houden voor zijn PVV. Na lang beraad van Geert met zijn twee poezen is dat het volgende geworden: Lekker in de uitsluitslachtofferrol kruipen, in de lokale politiek! Nu kunnen we inmiddels aapjes klonen en zal het dus vast niet lang duren voordat dit ook met Geert kan, maar tot die tijd heeft hij dus lokale poppetjes nodig. Wie dat zijn? Kiespijn neemt een kijkje.

Coen Verheij onderaan de trap van zijn favoriete darkroom.
Coen Verheij – Arnhem

Het eerste slachtoffer van uitsluiting is reeds gevallen. Het is de Arnhemmer Coen Verheij. Na het debacle met de Erkebrandaanhanger in Rotterdam wiste Coen snel al zijn sociale media historie. Iets wat doet vermoeden dat Coen iets te verbergen heeft. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die Coen op school hebben gepest. Ook zouden wij graag een uittreksel geboorteregister van meneer Verheij zien. Voordat je het weet blijkt meneer te liegen over zijn afkomst en is ie in Nijmegen geboren. Zo’n dubbele nationaliteit moet je natuurlijk niet willen.

Mede PVV’er Marjolein Faber vindt Coen; “een rasechte PVV’er, hij denkt goed na, hij ziet er netjes uit, is hij benaderbaar en blijft hij rustig.” Ik zou dat wel eens willen zien. Een PVV’er die bij het zien van een Marokaanse vlag rustig blijft. Een foto van Dion Graus die er goed uit ziet is ook welkom.

 

Kusje voor je moeder
Alexander van Hattem – Den Bosch

De uit Steensel afkomstige Alexander heeft het zwaar in Den Bosch. Afgelopen week stapte drie leden van zijn partij op. “Het is kiezersbedrog. Wij waren de enige Bosschenaren. Nu staat er geen echte Bosschenaar meer op de lijst. Laat staan dat ze iets weten over de stad.” aldus Nicky Tiebosch, die onlangs opstapte.  “Het is een bij elkaar geraapt zooitje. Er staat nu een Rotterdammer op plek twee.” Alexander besloot als een echte Geert niet te reageren op de uitlatingen van de drie. “Dat is een privéaangelegenheid”. Aldus de man die een volk dat hij niet kent wil vertegenwoordigen. Het is onbekend of Alexander in Den Bosch reeds als statushouder is aangemeld.

 

Hendrik ‘is al 48 uur’ Wakker
Hendrik Wakker – Urk

De 20 jarige Hendrik uit Urk heeft goed naar de grote Geert gekeken. De beste man begint namelijk een eenmansfractie. Henrik geeft aan “Nederland te willen behouden zoals het is, zeg maar”. De rest van zijn team wil liever anoniem blijven. “Ik heb een sterk team van mensen die onder de radar blijven. Mensen die helpen met mijn campagne en commissiewerk maar die op Urk liever niet bekend willen staan als PVV’er maar wel PVV ideeën in zich hebben, zeg maar.” Als Christen kan je volgens Hendrik eigenlijk geen PVV’er zijn. Nou, zeg dat maar tegen Sybrand Buma. Een probleem ziet Hendrik niet; “Ik ga er niet vanuit dat we meer dan één zetel halen”.

Kijk het interview van omroep Flevoland met Hendrik hier terug.

 

Geertje W. en een volbloed Hollandse aardappel
Henk van Deún – Utrecht

Henk van Deún kwam onlangs in opspraak. Opspraak de favoriete campagne tactiek van de PVV. Opspraak scheelt namelijk weer een A4’tje vol schrijven met dingen die helemaal niet kunnen.

Henk had op de radio geroepen dat hij het niet erg zou vinden als de Utrechtse ULU moskee zou afbranden. De linkse media had Henk helemaal verkeerd begrepen. Hij bedoelde het ‘bij wijze van spreken’ en gaf op Twitter toe dat het allemaal een beetje onhandig was.

Op zijn eigen website zegt Henk naast Nederlander vooral inspirerend en vasthoudend te zijn. Daarnaast is hij altijd glashelder. Behalve als het om communiceren met woorden en tonen en al die moeilijke dingen enzo gaat. Of er thuis een Ingrid van Deún op hem wacht is niet bekend.

 

Tom Kuilder, Ad voor vrienden.
Tom Kuilder – Emmen

Opspraak was er ook in Emmen. Het kapsel van de lijsttrekker aldaar zou teveel op het kapsel van Adolf Hitler lijken. “Het is een nieuw kapsel” reageert Kuilder. “Zelf had ik die associatie helemaal niet gemaakt. Ik vind het echt heel naar. Ook voor mijn ouders”. Of Kuilder bepaalde historische associaties bij de ‘minder, minder, minder’-speech van Geert had is onbekend.

Emmen is overigens de enige gemeente in Drenthe waar de PVV mee doet. In andere plaatsen waren er niet genoeg goede mensen te vinden. De gütmenschen uit Emmen hebben beloofd zichzelf via vlogs voor te gaan stellen. Wij bij KIESPIJN zitten smachtend te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *