Kies Pijn Weekoverzicht 10

Iedere vrijdag op Kies Pijn: het Kies Pijn Weekoverzicht. KPWO voor vrienden en spindokters. In dit weekoverzicht blikken we terug op de capriolen die onze malle politici de afgelopen week uithaalden. Met deze week:

Da crib that Thrierry de Liri build

Naast het retweeten van fakepeilingen (zijn niet alle peilingen fake?) heeft Thierry nog een toekomstdroom. Afmaken wat Pim Fortuyn ooit is begonnen. Of Thierry daarmee bedoeld dat hij graag wil liggen bloeden op het mediapark, twee kleine keffertjes gaat kopen of dat hij in debat wil met Ad Melkert is ons volkomen onduidelijk. Maar terwijl Den Haag olieworstelde met de wel/ niet komst van een Turkse minister zat Kies Pijn’s favoriete mooiboy op rechts, Thierry Baudet, in het VPRO programma ‘House Of Politics’. Aldaar laat Thierry zien waar hij graag zit om “mooie zinnen te bedenken waar linkse mensen boos van worden” en dat hij “Het heerlijk om met een glas wijn gewoon een beetje te klooien met uien en een courgette”. Daarnaast daagt hij linkse mooiboy Klaver uit. Gevaarlijk want wie afgelopen week RTL Late Night keek weet dat Klaver beschermt word door niemand minder dan The Walking Dead’s Daryll Dixon.

Versus de boze burger

De media is kruipend en hijgend opzoek naar een zogenaamde GAMECHANGER. Waar gaan de verkiezingen over inhoud? Waarom hebben we geen fijne oneliner? Waar blijft die tweestrijd die we zo makkelijk kunnen verkopen? We proberen de lijsttrekkers toch echt in zo min mogelijk tijd zo hard mogelijk onder druk te zetten. Maar helaas. Het wil maar niet lukken. Reden voor Pauw en Jinek om politici tegenover boze burgers te zetten. Mark Rutte ondekte zo toch niet de premier van álle Nederlanders te zijn en misschien zelf eens normaal te moeten doen. Marianne Thieme kwam oog in oog met een Gooische vrouw die zich door haar verraden voelde. Het is namelijk niet de bedoeling dat je als partij op meer dan 1 ding een visie hebt. Dolf Janssen duikt er ook nog even op. Kijkt u mee?

Geertje is geen hondenmensch
poesgeert
Als de dames zich niet gedragen worden ze wellicht de mand uitgezet.

Het belangrijkste nieuws van deze hele campagneperiode is toch wel het dierennieuws van Geertje. Z’n poesjes gingen dood, en toen kwamen er nieuwe. Die had z’n vrouw gehaald, in het asiel. (zijn grammatica, niet de onze) We zijn benieuwd of ie moest Google’en naar een asiel bij hem in de buurt. Dat zou hemzelf een asielzoeker maken immers en dat feit is dan weer een hele goede reden om een extra biertje te drinken in de kroeg tijdens het giechelen. Nadat hij weer hoogst persoonlijk een boot Moslims in de Middellandse Zee heeft ondergedompeld toont hij nu  eens z’n menselijke kant. De dierenvriend. En iedereen mag naamsuggesties mailen naar Geertwildersiseenaandachtshoer@gmail.com. Als het Fatima en Hafsah worden verloten we een baklava onder onze lezers. 

 

Dit was het laatste Kies Pijn Weekoverzicht dit jaar, maar niet getreurd. De komende week zullen er nog een aantal artikelen verschijnen. Wij hopen dat u komende woensdag wijzer kan stemmen. Zo niet, kom dan morgen vooral langs in Arnhem waar wij op DonnerwetterDay de landelijke onderbuikverkiezingen organiseren. O’ja. Mocht u onderweg naar het stemlokaal een jongere tegenkomen. Grijp hem haar dan bij de lurfen en/ of de kladden en sleep hem/ haar mee naar het stemlokaal. Al die knurftige initiatieven om jongeren te bereiken blijken namelijk geen reet te helpen. De kaffers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *