Kies Pijn Weekoverzicht 9

Iedere vrijdag op Kies Pijn: het Kies Pijn Weekoverzicht. KPWO voor vrienden en spindokters. In dit weekoverzicht blikken we terug op de capriolen die onze malle politici de afgelopen week uithaalden. Met deze week:

Sybrand en de Nee knikkers
Als er twee dingen waren die zijn blijven hangen na het RTL debat waren dat: 1. Jesse Klaver kent iedereen. Hij heeft altijd wel een buurman, vriend of tante, van een kennis van, een verre neef als voorbeeld voor de problemen in ons land. 2. Arme Sybrand Buma (wij mogen SyBu zeggen). Hij was tijdens het RTL debat de enige vertegenwoordiger van een partij aan de rechterkant wat resulteerde in alle shit op SyBu. Maar dat niet alleen. Precies achter SyBu zaten twee mannen bij iedere bewering druk nee te schudden. Een foutje van RTL. Want Schimmel en Kasmi (de twee mannen dus), respectievelijk secretaris van D66 Amsterdam en directeur van het landelijk bureau van D66 hadden achter D66 leider Pechtold moeten zitten. RTL bood in de Volkskrant hun excuses aan. Wij bedanken RTL want zonder hun hadden wij dit filmpje nooit kunnen maken.

Denk VS Denk
“GGZ Friesland stopt met Denk. De zorg voor mensen met psychische klachten wordt door GGZ Friesland niet langer aangeboden via Denk. Reden hiervoor is de voortdurende connectie die wordt gelegd tussen ons en de politieke partij DENK. Politieke neutraliteit is voor ons als zorginstelling van groot belang, zowel voor medewerkers als cliënten. Daarom zien we ons helaas genoodzaakt om afstand te moeten doen van dit domein en dit merk.” aldus de website denk.nl. Een organisatie voor geestelijke gezondheid die vaker en vaker mailtjes bestemd voor Kuzu en zijn matties ontving. Op de redactie van Kies Pijn sturen wij ook regelmatig aan Kuzu gerichte emails naar GGZ instellingen. Als schreeuw om hulp.

Topsport
Dat campagne voeren topsport is ontkennen wij hier niet op Kies Pijn. Henk Krol wordt er zelfs met de dag vergeetachtiger van. AOW, WAO, het is ook moeilijk al die drukte de hele tijd op je ouwe dag. Nee, dan kan je beter Jan Dijkgraaf zijn. Zijn partij hebben we de afgelopen week nog in geen enkel programma zien aanschuiven. Lekker rustig. Wie wel overal is? Jesse ‘lady love’ Klaver. Hij sprak zelfs met kinderen over politiek. Niet dat kinderen mogen stemmen, maar ouders en bakvissen met rammelende eierstokken natuurlijk wel. 

“Chantal? Heb je Jesse gezien?”
“Ik zie Jesse overal, Daphne dat weet jij toch. Die krullen, die ogen, die tanden, ik krijg ze maar niet uit mijn gedachten”
“Ja maar Chan, ik bedoel die video van hem met die kinderen.”
“Oh Ja Daf! Echt zo cutey hoe hij daar op de bank zat. Hij is ook zo goed met kinderen”
“Ja hè, ja. Ik zou echt zo mijn hele leven voor hem willen liggen baren”
“Oh! Daf! Dat zeg je toch niet, hihihihi”
“Ik dacht dus echt wel dat hij toen hij het over instaberichten had over mij sprak”
“Ja dat dacht ik ook! Heb jij hem ook een berichtje gestuurd?”
“Ja ik vond hem echt te cute als konijntje op snapchat. Wel jammer dat hij een schietspel heeft dat vind ik helemaal niet bij hem passen”
“Ach ja, boys will be boys. Zullen we nog eens naar het filmpje kijken?”
“Is goed Chanie, maar wacht even met aanzetten leg ik eerst even een droge onderbroek klaar”

Snel Kees! Claim de geiten, voordat de moslims dat doen!

De SGP
De meest bizare campagne moet die van de SGP zijn. Na de autosticker zijn er nu ook SGP geiten. Waarom? God mag het weten.

 

Afgelopen week op Kies Pijn:
Martijn schonk een lekker kopje kruidenthee in, trok z’n comfortabelste wollen sokken aan en ging eens lekker in een windmolenpark zitten lezen over de plannen van Jesse en z’n vriendjes.
Jaap las het programma van VNL en.. tja.. Jan Roos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *